Alpe d’HuZes 2019

Op donderdag 6 juni 2019 zal voor de 14de keer Alpe d’HuZes worden georganiseerd. Bij Alpe d’HuZes fietsen / hardlopen / wandelen maximaal 5000 deelnemers, onder het motto “opgeven is geen optie”, 1 of meerdere keren de Alpe d’Huez op om geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.

alp2019-2

In 2013 is Stichting 100% opgericht om geld in te zamelen voor het goede doel,  zonder dat er geld aan de strijkstok zou blijven hangen. De afgelopen jaren  waren een flink succes met in totaal een opbrengst van meer dan €230000. Goede doelen waren de Alpe D’HuZes, Klimmen tegen MS, KiKa, MoveS, Groot Verzet tegen Kanker, Stelvio Challange en voedselbank Maassluis. Stichting 100% wil zich ook dit jaar weer voor dit goede doel inzetten.

FacebookTwitterGoogle+Delen
© 2019 Stichting 100 procent. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.