Stelvio Challenge

Op 30 juni 2017 wordt voor de 8ste keer de stelvio challenge georganiseerd. Bij de Stelvio Challenge fietsen / lopen deelnemers 1 of meerdere keren de Stelvio op, om geld in te zamelen voor de Pim foundation. Deze stichting zet zich in voor de dag verzorging van ernstig zieke en/of gehandicapte kinderen.

stelvio

In 2013 is Stichting 100% opgericht om geld in te zamelen voor het goede doel,  zonder dat er geld aan de strijkstok zou blijven hangen. De afgelopen jaren waren een flink succes met in totaal een opbrengst van €225774. Goede doelen waren de Alpe D’HuZes, Klimmen tegen MS, KiKa, MoveS, Groot Verzet tegen Kanker en voedselbank Maassluis. Stichting 100% wil zich ook dit jaar weer voor dit goede doel inzetten.

stevio

FacebookTwitterGoogle+Delen
© 2019 Stichting 100 procent. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.