Verslag groot verzet tegen kanker

3 & 4 september was de standplaats montbrun les bains, in de Franse drome, voor Groot Verzet Tegen Kanker.
Joyce en Marc goudappel waren afgereisd om daar hun geworven donaties te gaan verzilveren door de Mont Ventoux te beklimmen voor het KWF.

Donderdagochtend 8:00 3 september stonden 150 hardlopers en wandelaars aan de start in het pittoreske dorpje Sault. Vanaf het startplein is, 26km verderop, de top van de Ventoux te zien. Joyce werd geteisterd door een verkoudheid op de longen, ook hier gold opgeven is geen optie, boven zal ik hoe dan ook komen. Onderweg een maatje gevonden met haar verhaal, zelfde tempo en zelfde doel. Na 4 uur afzien op de top aangekomen, vermoeid maar voldaan dit volbracht te hebben.

Dan 4 september stonden 500 wielrenners klaar voor de start. Na minuut stilte in start golven vertrokken. Marc zat in de 2e startgolf . In eigen tempo omhoog en onderweg wat renners opgepikt die meegingen in dit tempo. Binnen een uur  was hij bij Chalet Reynard. Vanaf dit punt is het kaal en gaat het stijgingspercentage omhoog, nog 6km naar de top. Het groepje werd vanaf dit moment een individuele inspanning. Na 1,5 uur in eigen tempo omhoog te hebben gefietst bereikte hij de top. Wat een gave berg is dit om te fietsen!

Joyce en Marc hebben met hun beklimmingen ruim 1.700 euro opgehaald voor de strijdt tegen kanker! Bedankt donateurs voor de bijdrage! Bedankt iedereen die hun daar hebben gesteund op welke manier dan ook!

IMG_2125

IMG_2117

IMG_2084

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2117-a

 

FacebookTwitterGoogle+Delen
Filed in: Alle berichten

You might like:

Alpe d’HuZes 6-6-2019 Alpe d’HuZes 6-6-2019
Oliebollen actie Oliebollen actie
Oliebollen voor het goede doel. Oliebollen voor het goede doel.
Alpe d’HuZes 2019 Alpe d’HuZes 2019

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2019 Stichting 100 procent. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.